≡ Menu

Apartmaji v Poreču

Številni apartmaji v Poreču na eni strani. Preverite ponudbo in ostale zanimivosti o Poreču.

Poreč je zaradi svojih naravnih ter zgodovinsko-kulturnih danosti priljubljena turistična destinacija za veliko slovenskih družin. Tega se zavedajo tudi ponudniki apartmajev, saj jih v Poreču in bližnji okolici najdete približno 200, različnih velikosti in kakovostnih storitev.

[booking_product_helper shortname=”gerge”]

Zraven spodnjih apartmajev, lahko za iskalnje apartmaja v Poreču uporabite tudi iskalnik, ki vam bo primerjal celotno ponudbo apartmajev in hotelov in ponudil najnižje cene za najem apartmaja, saj primerja med seboj različne ponudnike. Na povezavi lahko apartma tudi brezplačno rezervirate.

Apartmaji Poreč

Spodaj so na voljo nekateri zanimivi apartmaji v Poreču, tako da si lahko preberete več po njihovi opremljenosti in dodatni ponudbi. Na povezavi lahko najdete več fotografij in proste termine ter cene za njih.

Studio Apartments Laguna Bellevue

V sklopu turističnega naselja Plava laguna, ki se nahaja 2,5km južneje od Poreča, se nahaja 53 družinskih apartmajev Laguna Bellevue ****, kateri so komfortno in moderno opremljeni. Za vaše dobro počutje in sproščenost poskrbi urejena okolica apartmajskih hišic, tako da vam daje občutek bivanja v parku. Apartmajsko naselje nudi svojo urejeno betonsko in peščeno plažo z tobogani, zunanje bazene, razne športne površine, animacijske programe ter najem koles ali vodnih sani. Ob večerih je poskrbljeno za plesno glasbo na veliki zunanji terasi Do Poreča se lahko sprehodite ali pa odkolesarite po lepo urejeni obalni poti.

[themedy_button url=”http://porec.si/stran/laguna-bellevue/” icon=”info-sign” label=”Več info in najem” colour=”red” colour_custom=”” size=”medium” edge=”straight” rel=”nofollow” target=”_blank”]

Apartmaji Partizanska ***

V središču Poreča, na mirni lokaciji z zelenim okolišem se nahajajo apartmaji Partizanska ***. Na voljo je dvoposteljna soba ter 4 apartmaji za 2 ali 4 osebe. Komfortno in moderno opremljeni z zanimivimi zidnimi detajli so kot nalašč za družinske počitnice ali pa za oddih v dvoje. Na prostem je na voljo večja terasa, namenjena za sončenje ali druženje, tudi za parkirni prostor je urejeno. Do starega mestnega jedra z znamenito Evfrazijevo baziliko je 300m, najbližja lepo urejena plaža pa je oddaljena 800m. V bližini apartmajev najdete več različnih športnih površin in igrišč, predlagamo pa, da v pristanišču poiščete ladjo za dnevni izlet do bližnjih obmorskih krajev ter ogled Limskega zaliva.

[themedy_button url=”http://porec.si/stran/partizanska/” icon=”info-sign” label=”Več info in najem” colour=”red” colour_custom=”” size=”medium” edge=”straight” rel=”nofollow” target=”_blank”]

Valamar Diamant Resort ***

V predelu Poreča, imenovanem Brulo, se nahaja Valamar Diamant Resort ***, kompleks 128 dvo-, tro- ali štiri posteljnih apartmajev. Udobni, moderni apartmaji nudijo gostoljubnost za družine ter pare, kateri želijo bodisi sproščujoč oddih ali aktivne počitnice. Plaža je od apartmajskega naselja oddaljena, vključuje pa adrenalinski park, zunanje bazene, najem desk za srfanje, vodnih sani ter čolnov in opreme za smučanje na vodi. Do Poreča in njegovih znamenitosti je speljana lepa 1km dolga obalna pot, privlačna predvsem za večerne sprehode ob sončnem zahodu.

[themedy_button url=”http://porec.si/stran/diamant/” icon=”info-sign” label=”Več info in najem” colour=”red” colour_custom=”” size=”medium” edge=”straight” rel=”nofollow” target=”_blank”]

Apartmaji Villa Ana

Čudovita obnovljena Villa Ana *** se nahaja v mirnem predelu s stanovanjskimi hišami, le 15 minut hoda od središča mesta. Nudi 5 apartmajev, kateri sprejmejo 2 ali 4 osebe. Vsi apartmaji so svetli, prostorni ter komfortno opremljeni z velikim balkoni ali terasami, kjer lahko posedite ob kavi ali sladoledu. Uporabljate lahko večji, lepo urejen vrt ter prostor za peko na žaru. Najbližja plaža je oddaljena 150m, predvsem za manjše otroke pa je primernejša 1km oddaljena prodnata plaža. V okolici se nahaja več kolesarskih poti, zato bo za navdušence potiskanja pedal zelo zanimivo in razburljivo.

[themedy_button url=”http://porec.si/stran/villa-ana/” icon=”info-sign” label=”Več info in najem” colour=”red” colour_custom=”” size=”medium” edge=”straight” rel=”nofollow” target=”_blank”]

Apartmaji Urban Premium

Apartmajska hiša Urban Premium *** se nahaja v središču Poreča, le 20 minut oddaljena od vseh znamenitosti, med drugim Evfrazijeve bazilike. Nudi 3 prostorne, svetle in moderno opremljene z nadstandardno opremo, kot so LCD Tv, DVD ter CD predvajalnik in podobno. Vsi apartmaji sprejmejo 2 osebi. Na voljo je tudi vrt, kjer se lahko družite ali sončite, lahko pa se sončnim žarkom predajate v zavetju terase ali balkona, ki je sestavni del vsakega apartmaja. Do plaže je približno 800m sprehoda. Lokacija nudi začetno točko za različna potepanja po starem mestnem jedru.

[themedy_button url=”http://porec.si/stran/urban-premium/” icon=”info-sign” label=”Več info in najem” colour=”red” colour_custom=”” size=”medium” edge=”straight” rel=”nofollow” target=”_blank”]

Apartmaji Villa Alice Poreč

Če iščete prostor za nekoliko mirnejše počitnice, proč od turističnega vrveža v središču Poreča, potem je Villa Alice *** kot nalašč za vas. Nahaja se v vasici Vrvari, 3km oddaljena od središča mesta z vsemi znamenitostmi ter plaže. Nudi najem studia za 2 osebi, apartmaja za do 3 osebe ter velikega apartmaja s tremi spalnicami za 3 do 7 oseb. Velik vrt, obdan z mediteranskim zelenjem ter sadnimi drevesi nudi pravo oazu miru, na voljo pa je tudi terasa za sončenje ter prostor za peko na žaru. Lokacija omogoča raziskovanje z kolesi.

[themedy_button url=”http://porec.si/stran/villa-alice/” icon=”info-sign” label=”Več info in najem” colour=”red” colour_custom=”” size=”medium” edge=”straight” rel=”nofollow” target=”_blank”]

Dodatni apartmaji v Poreču

Villa Concept ***

Villa Concept se nahaja v mirnem stanovanjskem predelu, SZ od središča mesta, do katerega se sprehodite v 20 minutah. Nudi 3 odlično opremljene apartmaje za 2-4 osebe, kateri so opremljeni z televizijo, klimo, omogočen je tudi dostop do interneta. Vsak apartma ima na prostem manjšo teraso ali balkon, lahko pa tudi posedite na vrt in uporabljate žar.

Plaža je oddaljena dobrih 200m, supermarket pa se nahaja na isti ulici kot hiša.

Apartmaji Zdjelar ***

Družinski apartmaji Zdjelar so del mirne stanovanjske soseske, 1.5km oddaljene od živahnega središča Poreča. Trije apartmaji z balkonom nudijo vso potrebno opremo za prijetne počitnice štiričlanske družine.

Pred hišo se nahaja manjši zunanji bazen, terasa z ležalniki ter prostor za žar. Plaža je oddaljena 800m, najbližja trgovina pa 400m. Pri hotelu Pinia lahko uporabljate teniška igrišča.

Apartmaji Maj ****

Apartmaji Maj obsegajo kompleks več vrstnih hiš, katere se nahajajo na lepi lokaciji v kraju Mali Maj, nedaleč od letovišča Materada. Na voljo so mansardni studii za 2 osebi ter apartmaji s teraso za 4-6 oseb. Prostorni apartmaji nudijo klimatsko napravo, televizijo ter aparat za kavo, dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta.

Na prostem sta manjša bazena za otroke in odrasle, terasa ter prostor za žar. Plaža je oddaljena 1km, središče Poreča pa 4km.

Villa Staphany ***

Villa Stephany se nahaja v stanovanjski soseski, 15 minut sprehoda od plaže pri hotelu Pinia. V hiši se nahaja 5 apartmajev, izbirate pa lahko med dvema studiema za 2 osebi ter tremi apartmaji za 4 osebe. Vsi apartmaji so opremljeni z balkonom, klimo ter LCD televizijo. Na območju hiše deluje brezžični internet. Po vnaprejšnjem dogovoru lahko pripeljete tudi psa.

Na prostem je lepo urejen vrt za druženje, prostor za žar ter masažna kad.

Apartmaji Hrestak ***

Apartmaji Hrestak se nahajajo nedaleč od hotelskega kompleksa Pinia, kjer se nahajajo tudi priljubljene in urejene plaže ter teniška igrišča. Na voljo so štirje apartmaji, trije manjši za 2-3 osebe, kateri vključujejo čajno kuhinjo, klimo, televizijo in balkon. Za družine ali večje skupine pa je na voljo tudi apartma za 4-5 oseb. V vseh apartmajih so dovoljeni tudi psi.

Na vrtu pri hiši lahko uporabljate žar ali pa se prijetni družite z ostalimi gosti. Središče mesta je oddaljeno 1.5km.

Apartma Klesinger ***

Apartma Klesinger boste našli v mirni soseski, 20 minut sprehoda od središča mesta in 15 minut od najbližje plaže. Primeren je za 2-4 osebe, nudi pa brezžični internet, kuhinjsko opremo, posteljnino in brisače. Gostje lahko uporabljajo klimo, na prostem pa je vrt z manjšim bazenom in prostorom za žar. V okolici je več različnih supermarketov.

Apartmaji Beti

Apartmaji Beti se nahajajo v mirnem okolišu, obdani z gozdovi. Ponujajo vam manjši studio za 2-3 osebe ter dva večja apartmaja za 4 oz. 5 oseb. Vsi apartmaji vključujejo klimo, brezžični internet, televizijo ter teraso oz. balkon. Dovoljeno je tudi bivanje kužkov. Na vrtu je tudi priročen žar. V bližini je supermarket, plaža Laguna je oddaljena 2km, središče mesta pa 3km.

Apartma Roko

Apartma Roko se nahaja v središču vasice Vrvari v zaledju Poreča. Do mesta in najbližje plaže je 10 minut vožnje. V njem lahko bivajo 2-4 osebe, nudi pa satelitsko televizijo, klimo, dostop do brezžičnega interneta, brisače in posteljnino. Na prostem je manjša terasa ter parkirno mesto. V bližini je odlična pekarna, trgovine in restavracije pa najdete v Poreču.

Apartmaji Vanessa

Apartmaji Vanessa se nahajajo v mirni soseski v SV delu mesta. Na voljo sta dva družinska apartmaja za 4 osebe, katera vključujeta teraso oz. balkon. Opremljena sta tudi s satelitsko televizijo, kuhinjsko opremo ter brezžičnim internetom. Na prostem je urejen vrt, kjer se lahko sproščate in pečete na žaru. Plaža je oddaljena 10 minut sprehoda.

Apartmaji Katja

Med apartmaji v Poreču boste našli tudi apartma Katja, ki je na lepi lokaciji v vasici Cancini pri Poreču. Primeren je za 2-4 osebe, opremljen pa z klimo, televizorjem, brezžičnim internetom ter svežimi brisačami in posteljnino. Gostje lahko uporabljajo teraso za sončenje, manjši bazen ter masažno kad. Najbližja plaža Červar je oddaljena 10 minut vožnje, prav toliko pa je do središča Poreča.

Upamo, da ste našli nekaj apartmajev v Poreču, ki se vam zdijo zanimivi. Dodatne lahko najdete s pomočjo iskalnika zgoraj ali preverite stran Booking.

Oglejte si tudi hotele in mobilne hišice v Poreču.