≡ Menu

Mobilne hišice v Poreču

V Poreču najdete veliko mobilnih hišic, saj jih najdete kar v nekaj kampih. Nekaj kampov je sicer malo izven Poreča, a je to večji kraj v bližini, tako da smo ga dodali na seznam. Če bi radi svoj dopust preživeli v mobilnih hišicah in vam je všeč Poreč je to odlična izbira. Veliko ljudi se tja vrača vsako leto, še posebej pa so mobilne hišice zanimive za mlade družine, saj je v kampu kar nekja možnosti za zabavo najmlajših.

Oglejte si spodnje kampe, kjer najdete mobilne hišice in si pridobite več informacij o posamezni ponudbi v Poreču na spodnjih povezavah, kjer si lahko hiške tudi brezplačno rezervirate, preverite proste termine in cene ter najdete druge informacije o kampih.

Ponudbo za Poreč in ostalo Hrvaško najdete tudi na strani Najnižje cene, kjer si lahko ogledate ugodne ponudbe po terminih in na strani Kampi in termini, kjer najdete razpored terminov v posameznih kampih pri Poreču in ostali Hrvaški.

Kamp Zelena Laguna

Južno od Poreča vas čakajo mobilne hišice, ki so lepo opremljene in so prostorne. Na voljo je več kot 20 hišic, tako da preverite med prostimi termini na spodnji povezavi in si oglejte več fotografij o kampu Zelena Laguna in hiškah v njih.

Več info o Zeleni Laguni Mobilne hisice poreč zelena laguna

Kamp Bijela Uvala

Kamp Bijela Uvala je ogromen kompleks, kjer najdete več kot 200 mobilnih hišic. V času glavne sezone boste tukaj najverjetneje najlažje našli prosto hiško, saj je ponudba zelo velika. Preverite podrobnosti in jo rezervirajte, če se odpravljate v Poreč.

Več info o Bjeli Uvali Mobilne hisice poreč bijela uvala

Kamp Materada

Kamp Materad je še en kamp pri Poreču, kjer najdete mobilne hišice v večjem številu. Lepo oblikovana okolica kampa in druge posebnosti, ki jih lahko vidite na fotografijah pripomorejo k veliki zasedenosti, tako da preverite ponudbo na spodnji povezavi in brezplačno rezervirajte mobilno hiško.

Več info o kampu Materada Mobilne hisice poreč materada kamp

FKK Kamp Ulika

Kamp za nudiste nudi ponudbo namestitve tudi v mobilnih hišicah. Več kot 40 mobilnih hišic za do 5 oseb je dovolj velika ponudba, da boste našli nekaj za sebe, če vam odgovarja takšen način dopusta.

Več info o kampu Ulika Mobilne hisice poreč ulika kamp

FKK Kamp Solaris

Še en nudistični kamp pri Poreču, kjer najdete mobilne hišice. Preverite ponudbo in cene, prav tako pa poste termine za najem in ga jih rezervirajte preko spodnje povezave, če vam ponudba hišk odgovarja.

Več info o kampu Solaris Mobilne hisice poreč

Zraven mobilnih hišk najdete na strani tudi hotele in apartmaje v Poreču.