≡ Menu

Poreč je kraj, kjer lahko dobite številna poceni prenočišča, tudi poceni apartmaje.

Za iskanje ponudb v Poreču in okolici imate na voljo nekaj možnosti, ki jih lahko izkoristite in preverite, če bi vam kateri od apartmajev odgovarjal. Za začetek preverite stran apartmaji v Poreču, kjer smo za vas zbrali nekaj opisov apartmajev, ki jih tukaj najdete.

Preletite ponudbo, dodatne informacije in fotografije in hitro boste ugotovili, če so ti apartmaji primerni za vas.

Še veliko boljša rešitev (predvsem zaradi večje možnosti) pa je iskanje z iskalnikom, ki ga najdete na naši strani. Tako boste našli veliko ponudbo apartmajev, ki so v izbranih terminih dejansko prosti, kar je zelo pomembno, da je poceni apartma prost v pravem terminu.

V poletnem času so apartmaji v Poreču hitro zasedeni, prav tako pa se jim dvignejo cene. Če iščete poceni apartma v Poreču, ga je potrebno rezervirati vsaj nekaj časa v naprej, saj boste težko našli kakšno ugodno last minute ponudbo.

Kot smo že omenili zgoraj, pa je zelo pomembno, da so apartmaji prosti v terminu, ko se želimo odpraviti na morje. Iskanje s pomočjo iskalnika vam bo tako ponudilo samo tiste poceni apartmaje, ki jih lahko rezervirate. S tem boste prihranili dodaten čas za iskanje prenočišče, saj ne boste po nepotrebnem pošiljali povpraševanj lastnikom apartmajev, ki so že dolgo zasedeni.

Na strani z rezultati boste tako primerjali celotno ponudbo in izbrali apartma pri Poreču, ki vam odgovarja. Primerjajte dodatne opise, fotografije in druge kategorije, ki so za vas pomemebni (bližin morja, dovoljenje za hišne ljubljenčke, žar oprema, …).

Iskanje lahko tudi več krat ponovite v drugih terminih, če vam v izbranem terminu ponudi malo prostih apartmajev. Poceni apartmaji v Poreču so včasih prav redkov, a če se boste držali teh nasvetov, ga boste lažje našli.

V spodnjem vidoe posnetku si lahko ogledate Poreč iz zraka. Sedaj lahko nekaj največjih znamenitosti Poreča vidite čisto iz druge perspektive. Delite video s prijatelji.

Oglejte si lepote Poreča.

Za vas smo pripravili spletno stran Porec.si, kjer bomo spremljali razne turistične informacije za tiste, ki se odpravljate v Poreč in bi želeli vedeti več o njem, prenočiščih, vremenu, znamenitostih in drugih stvareh.

V Poreču najdete različne apartmaje in hotele, vseh cenovnih razredov, tako da ni težko najti nekaj primernega, razen v času glavne turistične sezone, ko je zasedenost zelo velika. Za ta čas si je apartma ali hotel priporočljivo rezervirati vsaj nekaj tednov v naprej.

Tudi vreme v Poreču je zelo pomembno, saj ni dobrega vzdušja, če so na nebu oblaki, ko smo na morju. Zaradi tega bomo na strani objavljali tudi vremenske napovedi za Poreč, da boste lažje lahko splanirali vaš izlet v Poreč in njegovo okolico.