≡ Menu

Hoteli v Poreču

Poleg apartmajev pa se Poreč ponaša z lepim številom različnih hotelov, kateri bodo prepričali še tako zahtevne goste. Izbirate lahko med hoteli v t.i. turističnih naseljih, katera se nahajajo izven mesta ter hotelih v središču mesta, ki so morebiti manjši po številu sob, nikakor pa ne zaostajajo za svojimi t.i. turistično »bolj obleganimi« brati iz predmestja.

Za iskanje hotelov uporabite iskalnik, ki vam bo prikazal proste hotelske sobe v Poreču po najnižjih cenah, na povezavi pa hotel tudi enostavno rezervirate.

Booking.com

Hoteli Poreč

Spodaj najdete nekaj opisov zanimivih hotelov, ki jih najdete v Poreču in okolici.

Hotel Laguna Mediteran

Hotel Laguna Mediteran *** se nahaja v Plavi laguni, znanem turističnem predelu Poreča. Lociran je tik ob urejeni plaži, v gozdu mediteranskih dreves. Nudi 332 svetlo in komfortno opremljenih dvoposteljnih sob z razgledom na morje ali park. Hotel nudi restavracijo s samopostrežnimi obroki, se pa rade volje prilagodijo prehrambnim potrebam gostov, občasno pa organizirajo tematske večere. Za rekreacijo poskrbijo na športnih igriščih, v zunanjih bazenih, lahko pa sodelujete na različnih zabavnih turnirjih. Ob večerih se lahko zavrtite ob plesni glasbi v živo, spijete koktajl v enem izmed mnogih barov ali pa se sprehodite do Poreča.

  Več info o hotelu

Valamar Riviera Hotel ****

Valamar Riviera Hotel **** se nahaja na odlični lokaciji v starem mestnem jedru ob pristanišču. Nudi 105 dvoposteljnih sob, nekaj izmed njih nudi tudi ureditev dodatnega otroškega ležišča. Pred hotelom stoji čoln, ki vas prepelje na bližnjo otok sv. Nikole, kjer se nahaja urejena hotelska plaža, lahko pa se sprehodite do 400m oddaljene mestne plaže. V hotelski restavraciji vas bodo razvajali z kulinaričnimi specialitetami Istre, Mediterana in ostale mednarodne kuhinje. Lahko si privoščite tudi izvrsten zajtrk v svojo sobo. V hotelu lahko koristite usluge manjšega fitnes centra.

  Več info o hotelu

Grand Hotel Palazzo ****

Prav na konici poreškega polotoka s starim mestnim jedrom že od nekdaj kraljuje Hotel Palazzo. Nekdaj namenjen počitnikovanju visoke gospode iz Avstro-Ogrske, je po prenovi leta 2009 dobil novo podobo in vsebino ter ime Grand Hotel Palazzo ****. Nudi 74 dvoposteljnih sob. Vse so opremljene v baročnem stilu z pridihom modernosti. Hotel nudi zunanji bazen, wellnes center ter masažne kadi s pogledom na morje. V restavraciji vas bodo kuharji razvajali z prefinjenim in kreativnimi domačimi in tujimi specialitetami. Ni odveč dodati, da so poreške znamenitosti na dosegu nekaj korakov, kratek sprehod pa je oddaljena tudi mestna plaža.

  Več info o hotelu

Druge hotele v Poreču najdete preko strani Booking.

Preverite tudi mobilne hišice in apartmaje v Poreču.